Blogg altså

Tenkte jeg kanskje begynner å blogge igjen.. Sikkert ikke hver dag, men når jeg føler for det. Kjenner jeg savner å blogge litt.  Egentlig skal jeg jobbe med noen oppgaver nå, men jeg stresser så og klarer ikke konsentrere meg, derfor ender jeg opp på heelt andre ting istedetfor. Ikke bra, ikke bra! Men ja, skulle egentlig bare si at jeg sikkert kommer til å blogge litt av og til, tar ikke denne bloggingen så serriøst at det gjør noe.. Men du kan for all del komme med forslag til hva jeg kan blogge om visst du skulle komme på noe! :-) 

Clothes

Når man kjeder seg er det ikke annet å gjøre enn å kikke på klær på nettet. Fant noen klær jeg likte, så tenkte jeg kunne vise dere! Dette er bare noe jeg fant fram i full fart, men tenker det er litt morsomt med noe annet enn bare hverdagsinnlegg også.. 


Noe dere likte? :-)

Nytt design

Nå er jeg akkurat kommet hjem, har vært på Finnsnes i noen timer. Nå skal jeg gjøre noen oppgaver til framføringen imorgen, også er det heldigvis kort skoledag og endelig helg! Skal bli deilig!! Hva synes dere forresten om det nye designet mitt? Jeg likte det iallefall, og håper dere liker det også. Har nemlig tenkt til å begynne å blogge igjen. :-)


Hva synes dere om det nye designet mitt? 

Back!

Heisann! Lenge siden sist, men nå har jeg endelig fått blogglyst. Så nå skal jeg begynne å blogge igjen! Senere må jeg rydde huset til mamma og pappa kommer hjem, ellers har jeg ikke noen planer. Har forresten endret design, hva synes dere? 
Like siden min på facebook?

For noen dager siden laget jeg en side til bloggen min på facebook. Det ville vært kjempekoselig om dere ville like meg der, om dere vil altså! Om dere liker siden min, skal jeg like deres også. Er bare å legge igjen en link! Trykk her for å komme til siden!

 


Blogkeen

Hei! Nå har jeg akkurat regisrert meg på en side som heter Blogkeen, der kan du følge blogger du liker også kommer innleggene deres opp der. Veldig enkelt og praktisk. Anbefaler dere til å registrere dere. Gjerne følg meg der om du vil! :-) 

 

Revenge is sweeter than you ever were

Har du Blogkeen? Isåfall, si i fra så skal jeg følge deg :-) 

 

tøv

Nå sitter jeg og venter på mat som min kjære søster har laget! Var en tur på Finnsnes i dag, dro dit kun for å hente The OC på internatet til søsteren min, så det skal jeg se senere! Ellers for jeg bare og vaset sammen med broren min. 

Blogg er klikk så det går ikke å laste opp bilde. Men nå skal jeg gå å se the OC! 

Hva gjør du i dag?

Spør ADAM

Har sett flere som har sendt navnet sitt til ADAM, og jeg tenkte jeg måtte gjøre det samme. Som du ser er det en stund siden jeg sendte melding da. Det koster selvfølgelig penger, men jeg vet ikke hvor mye. Jeg fikk meldingen dagen etter jeg hadde sendt. 

 
Kjempefin telefon.. Joda, de hadde jo rett! 

Har du sendt melding til ADAM (2326)?

Vurdere bloggen din?

Tenkte jeg skulle vurdere noen blogger, siden det er såpass lenge siden sist gang. Tenker jeg vurderer 2-3 blogger, så om du vil at jeg skal vurdere din blogg er det bare å kommentere i kommentarfeltet! Vurderingene kommer i morgen. Vurdere bloggen din? Nyttårsforsettene mine!

Tenkte jeg skulle lage noen nyttårsforsett, og jeg skal iallefall prøve å holde noen av de! Tar ikke etter rekkefølge. Tror egentlig jeg har flere, men kommer bare på disse nå. 

 

-  Blogge minst et innlegg hver dag, og jeg skal også prøve og kanskje lage noen videoblogger. 

-  Bli sunnere, og trene mer. Skal ikke være så slapp som før. 

-  Bli flink å spare penger.

-  Ta bilder oftere. 

-  Gi litt mer innsats på skolen, trenger virkelig å gjøre det i matematikken ble jeg og læreren min enig om.. hehe!

 


Har du noen nyttårsforsetter?

Byttet design

Nå har jeg endelig orket å bytte design, var desverre noe rart med det andre. Men håper dere liker det jeg har nå! Har ikke fått fikset de linkene man kan trykke på eller noe sånt enda, men det skal jeg gjøre. Ellers i dag har jeg hatt mattetentamen, og det gikk dåårlig.

 

Er ikke så veeldig lenge til jeg skal legge meg, så sier bare gonatt nå, jeg! 

Hva har du gjort idag? 

Nytt design!

Nå har jeg ordnet meg en nytt design. Har prøvd litt forskjellige design de siste dagene, men det ble liksom bare rot. Så lurte derfor på hva dere synes om det? Ukens leserspørsmål

Tenkte å starte med ukens leserspørsmål. Hver uke kommer jeg til å svare på et spørsmål. Har aldri hatt dette før, så det kan jo bli spennende! Noe du lurer på? 

Vil du bli vurdert?

Nå er det en evighet siden sist jeg har vurdert noen, så derfor lurte jeg på om noen har lyst til å bli vurdert? Kommer til å vurdere en eller to blogger. Om du vil bli vurdert er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet!


Dagen igår

Har ikke blogget noe særlig igår. Var ute hele dagen, også skulle jeg egentlig sitte barnevakt, men det ble ikke noe av, så da var jeg ute hele tiden.. Var iallefall veldig koselig igår! Nå skal jeg fikse meg, også se om jeg finner på noe å gjøre! 


Har ikke noe bilde og legge ut, så!

Hva skal du gjøre idag? 

 

Ny header!

Nå har jeg endelig fått meg en header! Ble veldig fornøyd, syntes den var kjempefin! Tusentakk Anette!


Hva synes du? 

Skal jeg lese bloggen din?

Akkurat nå har jeg ingenting å gjøre, så jeg lurte på om jeg skal lese bloggen din? Isåfall er det bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet.


Bare et random bilde. // Nikon D3100

Bloggen din? 

A beautiful day!

Idag våknet jeg klokken 10.. Det var sol og varmt ute, så da kom det til å bli en bra dag, men neidaa så ble det overskyet og regn. Nå skal jeg gå å dusje også skal jeg se om jeg får laget en videoblogg etter det! Mange som sa at de ville se rommet mitt, men da må jeg rydde det først.. Har det vell ikke alt for rotete, så kanskje det blir det. 


Har du tips til et bra videoredigeringsprogram?
 

Lage header

Jeg lurte på om noen kunne være så snill og lage meg en header? Jeg kan ikke lage header selv, så det ville vært supert om noen kunne hjelpe meg? 

Bilder dere kan bruke; 

?

?
Er det noen vil lage header til meg? 

A rainbowEveryone wants happiness, no one wants pain. But you can`t make a rainbow, without a little rain. 

Ny header og nytt design!

Har fått ny header og nytt design. Synes dette var såå fint, så dette likte jeg veldig godt! Headeren er laget av Jannicke


Hva synes du? 


Nytt design og header!

Da har jeg endelig fått nytt design og ny header. Har vært så lei av det gamle designet mitt, så nå var det virkelig på tide med et nytt design. Kjenner jeg får mye mer blogglyst nå! 

Bildene på headeren er gamle, men det får så være! 

Hva synes du? 

Jeg er på topplista for mest lest.

Jeg er faktisk på topplista for mest lest inne på (jenter 13-17) Det synes jeg er veldig bra. Har skikkelig blogglyst for tiden, hehe. Får enda mer blogglyst når jeg får så mange koselige kommentarer. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen sammen med en venninne! Håper alle får en fin dag videre!


Har du mye blogglyst for tiden? 

Tommylife!

Har du lyst på en god latter anbefaler jeg deg virkelig til å gå inn på Tommylife. Han er serriøst genial, og hver gang jeg er innom bloggen hans må jeg bare le! Digger han rett og slett.


Hva synes du om bloggen hans?

SKAL JEG LESE DIN BLOGG?

Legg igjen en kommentar da, så stikker jeg innom! :-) Trenger flere blogger å lese!
04 - A photograph of yourself two years ago


Et bilde av meg og tvillingbroren min for to år siden!

03 - A photo of your cellphone


Bildet tatt fra google fordi jeg ikke finner kameraet mitt akkurat nå. Jeg har en Sony Ericsson W995, som jeg fikk i sommer. Bra teleon, synes jeg! Hvordan telefon har du?

Min toppliste!

Her er topplisten, synes alle bloggene som meldte seg på var kjempefine!

Hva synes du om topplisten?

Så glad!

Idag hadde jeg en skikkelig dårlig dag i begynnelsen, men heldigvis ble den bra til slutt, og takk gud for det! Er iallefall skikkelig glad, og kan nesten ikke vente til sommeren, kommer til å bli så bra!

Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til sommeren! Gleder du deg også til sommeren?

02 - What's in your bag?


Fant ikke den riktige veska mi, men dette er iallefall det jeg som regel pleier å ha i veska mi! Det runde hvite er forresten et speil.

Hva pleier du å ha i veska di?

26 days challenge

Heihei, lenge siden sist ja! I det siste har jeg bare kost meg og hatt det gøy. Blogglysten er ikke helt på topp for tida akkurat, så jeg tenkte at jeg kunne begynne med sånn 26 days challenge. Hva synes dere om det?


01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.

02 -  What's in your bag?

03 - A photo of your cellphone.

04 - A photograph of yourself two years ago

05 - A photograph of yourself without makeup

06 - A photo of yourself, not taken by you.

07 - A day in the life, photographs taken throughout your day.

08 - Your dream wedding.

09 - A photo of the item you last purchased.

10 - Your favourite movie.

11 - What you want more than anything right now.

12 - Your current wishlist.

13 - Something you regret.

14 - The most beautiful picture of your best friend.

15 - A TV show you're currently addicted to.

16 - A photo of your house/apartment.

17 - A photo of your handwriting.

18 - A photograph of the part of you that you dislike the most.

19 - A photograph of the part of you that you like the most.

20 - The next plan you have coming up that you're really excited for.

21 - A song to match your mood.

22 - A photograph of the town you live in.

23 - A photo of your favourite item of clothing.

24 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.

25 - What's in your make-up bag?

26 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 26 days.
Meld deg på min toppliste!

Tenkte jeg skulle lage min egen toppliste, enten fra 1-10 eller 1-20. Vil lese nye blogger, og kanskje finner jeg en ny favoritt blogg? Vet ikke når jeg legger ut topplisten.


Meld deg på da vel!

Har du julestemning?

Kom hjem i stad, har hatt det veldig koselig! Møtte litt forskjellig familie, så det var morsomt! Forresten, er det noen som har fått julestemning? Det har ikke jeg.. Men jeg gleder meg til imorgen uansett! Hadde julestemning for en god stund siden, men nå har jeg det ikke lengre. Jaja, kanskje den kommer!


Har du fått julestemning?

Da drar jeg

Jeg og broren min skal dra på besøk til bestemoren vår, og kommer hjem på torsdag. Jeg vet ikke om jeg får blogget når jeg er der. Jeg skal iallefall kose meg, også skal jeg ta mange bilder. Kos dere alle sammen!

Meg med hairextension

Jeg har forresten begynt og brukt hairextensionet mitt nå, noe som jeg ikke har gjort tidligere. Jeg har jo egentlig krøller, så jeg retter håret mitt. Ettersom jeg har farget mitt hår, har jeg også farget hairextensionet og det gikk bare bra det.Hairextensionet mitt er fra rapunzelofsweden.no :)

Hva synes du?

Bloggvurdering

Jeg hadde helt glemt av bloggvurderingen, så den kommer nå!

Veronika

Header/Design: Headeren er veldig fin, og headeren og designet står i stil med hverandre. Hun har også en fin farge, og designet er ryddig og fint!

Innlegg/oppdateringer: Veronika blogger om mye forskjellig, hun blogger flere ganger for dag og har bilder med i hvert innlegg noe som gir et stort pluss!

Jeg likte denne bloggen veldig godt, og anbefaler deg til å gå inn på Veronika sin blogg.

Karakter: 5!

Hva synes du om vurderingen?

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi jeg liker å skrive, og jeg liker også å ta bilder. Jeg liker også å få tilbakemelding på det jeg gjør, og jeg liker også å lese andre sine blogger. Det er også veldig morsomt å se tilbake i arkivet og se på ting du har skrevet før. Jeg blogger altså fordi jeg synes det er gøy, og fordi jeg får tilbakemelding på ting jeg skriv på bloggen.


Hvorfor blogger du?

 

 

I hate math!

Idag hadde vi mattetentamen, og det gikk skikkelig dårlig! Klarte nesten ingenting, har jo som sagt 2 i matte -.-

 

Kanskje jeg skal få meg ei sånn t-skjorte?

Hater du også matte?

Julekalender

Idag er det endelig blitt 1. desember og det er tid for julekalender! Jeg er forresten med i flere kalendrer som jeg ser på blogger rundt om kring!

 Idag fikk jeg denne!

Har du adventskalender?

Er med i konkurranse om å vinne speilrefleks!

Jeg er med i en konkurranse der du kan vinne speilrefleks! For å bli med i konkurransen trykk her!

 


Hadde norsktentamen idag

Idag hadde vi norsk tentamen og det tror jeg gikk ganske så greit egentlig! Jeg ble ferdig sist av alle, men det gjorde ikke noe akkurat. Fikk 5 på den forrige norsktentamen, så jeg håper det går like bra denne gangen også! Et fag jeg derimot ikke er så flink i er matte, fikk tilbake en prøve igår og der fikk jeg 3-

 Har du hatt norsktentamen?

About me

Mitt navn er Malin og jeg er 14 år!

Jeg er en hyggelig person som som oftest er blid og glad! Jeg er 100% til å stole på. Jeg liker å være sammen med venner, spille fotball, ta bilder, høre på musikk og sitte på data, jeg er også glad i dyr. Familien og venner betyr alt for meg! Er det noe mer du lurer på er det bare å spørre :-)Lese bloggen din?

Vil finne litt nye blogger, så om du vil at jeg skal lese bloggen din er det bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet! :-)

 

Bloggen din?

 

Kontakt

Noe du lurer på?

Kontakt meg på

Mail: stenslandmalin@hotmail.com

Facebook: Malin Stensland :-)

 

 

Nå skal jeg spise julemiddag

Nå skal jeg spise ribbe snart, selv om jeg ikke er så glad i det. Igår var det en koselig dag sammen med venner, haha satt faktisk barnevakt for en hund også!


Bare fordi jeg har gamle stygge bilder av meg!

Hva skal du gjøre idag?Malin Stensland

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: malinsstensland@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits