Vinterferien over!

Heisann! Lenge siden sist.. Nå er jeg kommet meg tilbake på skolen etter tre uker, har nemlig hatt praksis i to uker på skolen i Gryllefjord hvor jeg trivdes kjempegodt. Kunne godt vært der lengre for å si det slik! Har også hatt vinterferie i en uke, og da har jeg faktisk ikke gjort så veldig mye. Var i bursdag hos bestemoren min! Bilder kommer :-) 


Hvordan har vinterferien din vært da? 

Trafikalt grunnkurs

Idag er det en ny dag med trafikalt grunnkurs,så da blir dagen i dag tilbringt på Finnsnes. Synes egentlig det er gøy, er jo trossalt veldig sosialt! Gleder meg til jeg kan begynne å øvelseskjøre, lurer på hvordan det blir å gå.. Sikkert gøy iallefall, eneste "bilkjøringen" jeg har gjort er og kjørt litt med pappa for lenge siden, for det meste har jeg bare styrt rattet, haha. Husker det såå godt. Vi hadde jo planer om at vi skulle øvelseskjøre sammen, men så ble det desverre ikke slik da.. Hvem skal jeg øvelseskjøre med nå liksom? Jeg hadde gledet meg så mye.. Men sånn er det bare.

 Ønsker alle en finfin dag! :) 

Hva driver dere med i dag da? 

Dont forget to smile

Ååh, nå er det ikke lenge igjen til helg. Skal bli godt, gleder meg til jeg kan sove lenge og bare slappe av!  I tilegg har vi kortdag imorgen, vi er nemlig ferdig halv tolv hver fredag. Det er deilig det! Nå sitter jeg på skolen og har akkurat gjort ferdig noen oppgaver, så tenkte bare jeg skulle skrive et lite innlegg. Ha en fin dag! :-) 

Hva er dine planer for dagen?

.. Julestemning?

Heisann! Lenge siden sist, jeg vet! Men nå er jeg tilbake for fullt. Er det forresten noen av dere som har fått julestemning? Det håper jeg, for det har ikke jeg. I grunnen er det jævlig kjipt. Men er kanskje ikke så rart med tanke på at vi ikke har noe snø..I år føles det virkelig ikke som om det er jul. Nå skal jeg fyre løs med litt julemusikk i håp om å få litt julestemning! Håper alle får en fantastisk jul! :-) 


Har du julestemning? 

Chill kveld!

Idag har jeg faktisk vasket rommet, fikk endelig gjort det etter og utsatt det alt for mange ganger.. Er et ork og vaske rommet. Nå ligger jeg bare og slapper av, hører på musikk og leser blogger.. Tenkte jeg skulle se en liten film snart, netflix er fine greier det! Håper alle har en suuperfin helg!


Hva gjør dere i helgen da?  

Lærerik dag

Idag hadde vi besøk av noen studenter som studerer medisin som lærte oss livreddende førstehjelp. Vi gjorde blant annet forskjellige øvelser, og jeg tok munn-munn metoden.Hadde egentlig ikke noe lyst til å gjøre det, men var greit å få det gjort! Var faktisk ikke såå ille som jeg hadde trodd.. Lærte iallefall mye om livredding, spennende var det! 


Hva har du gjort idag? :-)
The weekend is over

Da er helgen over og jeg drar snart til Sørreisa. Har vært en rolig helg, har bare slappet av hjemme! Nå er det bare denne uken og så er det praksis neste uke, da skal jeg være i barnehagen i Gryllefjord. Jeg hadde egentlig lyst til å være på sykehjemmet i Gryllefjord, men det kunne jeg ikke fordi de hadde nettopp tatt inn tre lærlinger, tror jeg det var. Kanskje det var det beste, hadde sikkert fått et "sammenbrudd" av å komme dit, iallefall første dagen, med tanke på at det var der pappa døde. Håper jeg får være på et sykehjem eller noe neste gang vi skal ut i praksis, å jobbe i barnehage er ikke akkurat det jeg vil når jeg er ferdig utdannet. 


Hva har du gjort i helgen? 

Er det noen av dere som skal ut i praksis, og hva skal dere gjøre da? 

God helg

Endelig helg igjen! Er så koselig å komme hjem til mamma og søsknene mine, men skulle ønske pappa også var her.. Idag har vi pratet litt om pappa, hjelper litt på. Nå skal jeg legge meg, er så trøtt! Håper iallefall alle dere fine folk har en fin helg :-) 


Hva skal dere gjøre i helgen? 

On the bus

Da er jeg kommet til Trollvika.. Har vært hjemme helt til i dag, fordi vi hadde OD-dag, så jeg bestemte meg for at jeg kunne jobbe hjemme. Har sovet, støvsugd og ryddet litt. Så håper mamma ble glad, hihi. Jeg satt faktisk på bussen og skulle blogge, men så mistet jeg internettet hele tiden. Begynner å få litt blogglyst faktisk! I helgen har jeg bare slappet av hjemme med familien for det meste, veldig koselig! 


Hatt en fin helg? 

(Minner om konkurranse, her.) 

Paralympics

Igår var klassen vår på Rustahøgda på Paralympics, ble delt inn i grupper med elever fra idrettslinjen også var vi sammen med funksjonshemmede i alle aldre. Var forskjellige sporter og aktiviteter man kunne gjøre! Var veldig spennende og ikke minst en lærerik dag!


Hva gjør du idag da? 

Not complete

Nå er jeg endelig kommet hjem! Godt å se mamma og søskenene mine. Hver gang jeg sitter på bussen på tur hjem sitter jeg og ser for meg at pappa skal være hjemme.. Skulle så ønske at jeg kunne komme hjem, gitt han en stor klem, sitte på fanget og fortelle om alt og ingenting. Savner han så utrolig mye  Vet ikke hva jeg skal gjøre i helga, sikkert bare slappe av. Og vet heller ikke hva som skjedde med skriften.. 


Dine planer for helga? :-) 

Lighten up

Herregud, det er så herlig å våkne til fint vær! Våknet med solen rett i øynene og det er nesten skyfri himmel ute. Har ryddet litt på rommet, og nå lurte jeg på om jeg skulle gå en tur på Ravnfløy, altså en liten fjellknaus eller hva det nå kalles! Og må bare si at det er syykt deilig med høstferie! Ha en finfin dag alle sammen :-D


Fint vær hos deg? 

Ups and downs

Slapper av og gjør egentlig ingenting. Har sittet på data i nesten hele dag, men sløv som jeg er har jeg ikke blogget før nå. Skal prøve å skjerpe meg!! Tenkte kanskje jeg skulle prøve å videoblogge litt igjen, selv om det er jævla KLEINT.. Har hatt en litt dårlig helg sålangt, ettersom mor (altså min bestemor) er på sykehuset nå, men det går heldigvis bra med henne!! pluss litt andre småting.. Håper dere har en fin helg :-)


Hva gjør dere i helga? 

Tiden flyr

Herregud, hvor fort ukene går. Tenk at det er helg imorgen allerede.. Men hey, klager ikke!! Bare liitt irriterende å måtte være på Finnsnes i tre timer før bussn går, men men går bra det og! Elsker forresten torsdager, da har vi bare helsefag og det er utrolig digg. Går forresten helse og sosial, har vell kanskje ikke nevnt det på bloggen før? Angrer iallefall ikke på valget mitt. Har hatt veeldig mange framlegg allerede, men synes det er spennende!Planer for helga? 

Ny uke!

Da er en ny uke begynt, og èn skoledag er allerde over! Har hatt en fin helg sammen med fine folk og det alltid koselig å dra hjem til mamma og søskenene mine i helgene! Satser på at denne uken også går fort. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen foran dataen, haha! Håper alle har en fin kveld videre :-) 


Hva har du gjort i helga? 

Helgen

Drar til Balsfjord i helga, så kommer ikke til å blogge. Skal ta mange bilder når jeg er der! Gleder meg sykt mye til å se familie igjen, og tror det kommer til å bli en utrolig koselig helg :-)

 
Hva er deres planer for helga?

For et herlig vær!

Eller ikke.. Det regner og regner, og det tar liksom aldri slutt. Lurer på hvor det blir av sommeren.. Har ikke gjort så mye i det siste, ble ikke akkurat den sommeren jeg hadde trodd det skulle bli. Har for det meste vært ute sammen med folk, koselig det da! Gleder meg iallefall til helgen for da skal jeg og søsteren min dra til Balsfjord i bursdag til onkelen min. Blir veldig koselig det, gleder meg til å se familie igjen!! Håper iallefall dere har hatt en fin ferie sålangt, og at dere forhåpentligvis har finere vær enn dette! :-)Hva gjør du i sommer?

Ny telefon

Hei! Takk for fine kommentarer på det forrige innlegget! Har forresten fått ny tlf, så tenkte jeg måtte prøve å blogge fra den. Min første touch, haha! Har forresten en Sony Xperia S. Hvordan telefon har du? :-)

Matte eksamen

Idag hadde vi matte skriftlig eksamen, det gikk mildt sagt rett til helvette. Var mange ting vi aldri har hørt om osv..  Får iallefall satse på at jeg ikke får stryk! Men nå skal jeg hjelpe mamma videre i et spill, hun er helt avhengig av bubble town. Senere skal jeg legge over bilder fra 17.mai :-)


Hva skal du i dag?

Matte skriftlig..

Idag kom vi opp i matte skriflig eksamen. Jeg som sliter så i matte, og som fikk 2- på forrige tentamen, var selvfølelig ikke noe glad.. Har heldigvis ikke eksamen før på mandag! Også er det bare herlig at imorgen er siste skoledag for denne uken. 

 Har du kommet opp i eksamen? Hvilket fag? 

 

Fingers crossed

Forhåpentligvis blir dataen min fikset etterpå. Har nemlig klart og ødelagt noe greier inne i laderhullet, så jeg får ikke til å lade den og nå er den heelt fri for strøm. Er derfor jeg ikke har blogget på en stund. Krysser fingrene for at det går å fikse, visst ikke må jeg vell dele data med mamma for en stund. 

Hva gjør du idag?

The holiday

Har bare hatt en rolig helg, igår satt jeg barnevakt også har jeg egentlig bare slappet av. Jeg har akkurat sett en film sonm heter The holiday, synes den var bra! Nå skal jeg snart gjøre noe, kanskje gå en tur i finværet eller noe, og kanskje rydde! Jeg håper alle har hatt en fin helg!


Hva har du gjort i helgen? 

Calling people ugly, doesen`t make you any prettier.

Heihei! Da var enda en skoledag over, og imorgen er det heldigvis helg! Håper jeg får farget håret i løpet av helgen, har DEN etterveksten og det er grusomt stygt! Nå skal jeg lage meg nudler, og kaanskje rydde rommet. Har skrevet flere ganger at jeg skulle gjøre det, men det ble liksom aldri gjort..


Hva skal du i dag da? 

Nice weather

Idag er det helt herlig vær ute! Endelig en dag i påsken der det ikke snør, det er helt blå himmel, ikke en eneste sky å se! Får bare håpe at det holder seg slik hele dagen. Skal lage meg mat, ta på meg noen andre klær og forhåpentligvis finne på noe å gjøre :-)

Slik er det ute nå:


Hvordan vær er det hos deg? 

Snø snø snø

Ser at det er helt forandret inne på blogg, for og si det mildt likte jeg det myye bedre slik det var først. Nå er jeg nettopp kommet inn, har vært ute og freset litt snø. Det snør så sinnsykt mye, veiene rundt om kring er stengt på grunn av snøras.. 


Hva skal du i dag? 

Finally!

Nå kom jeg meg endelig inn på blogg, har ikke kommet meg inn på to dager. På lørdag var jeg på isfiske, ble ikke noe fisk på meg men pappa fikk flere og han var bare 50 gram unna den største fisken. Nå skal jeg snart ordne meg, også finne på noe! God påske :-) 


Hva skal du i påsken? 

Endelig hjemme

Nå er jeg stortsett nettopp kommet hjem. Stod og ventet ute i regnet kjempelenge, også fikk vi beskjed om at bussen hadde fått stopp. Heldigvis dro vi ikke til Målselv i dag, meningen var at vi skulle dra dit for å stå på ski osv, men vi dro ikke på grunn av det stygge været. 


Nå skal prøve å finne meg noen ordentlig varme klær. Håper ikke jeg blir syk nå som det snart er påskeferie!

Hva skal du i dag?

 

Dinnertime

Heihei. Nå er vinterferien over, og en ny skoleuke er begynt! Har hatt en fin vinterfeire på besøk hos bestemoren min, har vært sammen med hyggelige folk! Ferien har bestått av isfisking, snøscooterkjøring og ellers ganske rolig! Nå skal jeg snart rydde rommet, det trengs virkelig! Også skal jeg spise middag om sikkert ikke så lenge.  


Hva har du gjort/ skal du i dag? 

Vinterferie!

Heihei! Begynner å bli en stund siden sist jeg blogget. Har skjedd så mye i det siste, så har egentlig ikke prioritert bloggen. Var også i Tromsø i noen dager. Nå har vi vinterferie, og det er deeilig. Sitter på båtterminael på Finnsnes nå, skal dra på besøk til bestemoren min i Balsfjord. 

Kommer ikke til å blogge før vinterferien er over :-)

 
Det er forresten helt herlig vær ute :-D

Har du vinterferie? 

Hva skal du i dag?

Hva skal du i dag?

Heihei. Grunnen til at jeg ikke har blogget på noen dager er at jeg har vært syk også har jeg ikke orket. Kom hjem fra skolen for 1 time siden, veeldig kjedelig skoledag.. Vi var bare tre stk i klassen (til vanlig er vi 5, hehe). Nå skal jeg rydde litt på rommet mitt, også senere skal vi spise pannekaker, naam! 


Hva skal du i da?

Revenge is sweeter than you ever were

Akkurat nå er jeg nettopp kommet hjem, var en tur på besøk hos Jannicke. Nå sitter jeg bare på rommet og hører på musikk og leser blogger. Venter på at mamma skal lage middag om en stund. Og ellers har jeg ikke så mye spennende å si. Huuff, for et kjedelig innlegg.. Håper iallefall alle får en fin dag! :-) 

Har du noen planer for i dag? 

Tid for cæsar

Nå er det snart tid for hotel cæsar, høydepunktet i løpet av dagen! Koser meg med dots og sjokolademilkshake. Forresten så fikk jeg fjernkontroll til kameraet mitt for noen dager siden, men desverre fikk jeg feil. Så nå skal jeg bytte den slik at jeg får rikitg. Litt kjipt, men jaja. 

 
Ser du på hotel cæsar?

Hjemme fra Tromsø

Har vært kjempekoselig i Tromsø i dag sammen med skolen! Var 10 og 9.ende som dro. Vi var på utdanningsmesse også var vi på nerstranda og litt forskjellig. Fikk handlet litt nye ting også! Var litt skummelt og ta båten fordi det var ekle bølger, hehe! Var iallefall en koselig dag :-) 


Hva har du gjort i dag?

 

Kreativ overskrift

Herregud, jeg er så sulten nå. Ble veldig glad når jeg kom inn døren og så at vi skulle spise koteletter idag, og chips tror jeg! Koteletter, chips og bernaisesaus er jo favorittmaten min. Så nå skal jeg vente til maten er ferdig, men jeg vet ikke hvor lang tid det tar.. Ellers skal jeg lage det vurderingsinnlegget jeg skulle ha laget for noen dager siden!


Hva er dine planer for resten av dagen? 

Filmforslag?

Akkurat nå slapper jeg bare av, har vært på butikken og kjøpt godterii. Visste ikke hva jeg skulle gjøre i dag, er det noen som har forslag om en bra film jeg kan laste ned? Helst komedie/jentefilm eller skrekk, eller egentlig uansett! Håper alle har en fin helg :-) 


En bra film? 

Tidlig kveld

Hei! Er akkurat kommet hjem, har vært en tur på Finnsnes. Kjøpte bare noen småting, blant annet en ny genser og en bukse. Legger ut innkjøp imorgen. Kommer mest sannsynlig til å legge meg tidlig i dag, er trøøtt allerede nå. Hehee, er en stund siden jeg kom hjem nå, glemte av innlegget.. 


Hva har du gjort i dag? 

Godt nyttår!

Har vært sløv med bloggingen nå i ferien, men skal begynne å blogge hver dag nå når skolen starter. Vi begynnner forresten på onsdag, kan ikke si det er så fristende akkurat. Men må si at jeg har klart og fått liittt bedre døgnrytme. Ellers håper jeg alle hadde en fin nyttårsaften, det hadde jeg, og så får jeg håpe at alle får et fint år. 


Godt nyttår!

Hadde du en fin nyttårsaften? 

Update

Var vell på tide å blogge.. Idag har jeg vært i Balsfjord og besøkt familie, var veldig koselig det! En annen dag var det stygt vær og vi mistet strømmen opptil flere ganger, så da gadd jeg virkelig ikke å blogge. Ellers har jeg veldig fucka døgnrytme. Har lagt meg i åtte-tiden på morningen nesten hver dag. Men jaja, er det ferie så er det ferie!


Har du fucka døgnrytme?

Perfect night

Hadde en kjempekoselig kveld i går, med masse fine pakker og kos med familien. Senere dro jeg til Jannicke, og hadde det koselig med henne! Er ikke så lenge siden vi spiste middag (pinnekjøtt ♥), nam det var godt! Nå ligger jeg bare og slapper av, fikk så vondt i magen.. Men håper alle hadde en kjempefin julaften i går! Vet ikke hva som skjedde med skriften..


Hva skal du gjøre i dag da? 


God jul!

Ja, idag er det altså julaften. Jeg har ikke hatt noen spesielle ønsker, så det kan vell bli litt spennende! Skal bare kose meg sammen med familien min. Håper alle koser seg og får en kjempefin jul!


God jul alle sammen!   

 

Julestemning?

Jeg har heldigvis fått litt julestemning, noe jeg er glad for! I dag har jeg bare slappet av, sett på film, ryddet og ellers ikke gjort så mye. Tror jeg må pakke inn julegavene senere, har enda ikke levert en eneste julegave. Men jeg tror vi gjør det imorgen!


Haha, så stygge.. 

Har du julestemning? 

Pizzatime!

Akkurat nå sitter jeg bare her sammen med søskenene mine, skal snart spise pizza. Er alene hjemme i helgen, og det merkes for å si det sånn. Tror vi må rydde litt! Senere i kveld skal jeg sitte barnevakt for to søte unger! Ellers er det ikke stort å fortelle.. 


Hva er dine planer for resten av helga? 

Chill dag

Heihei! Har vært en chill dag på skolen, vi har hatt norsk forberedelse til tentamen som vi skal ha i morgen! Vi satt bare å leste forskjellige tekster og spilte Mafiaens Hevn. Nå skal jeg snart gå å rydde rommet, er veeldig rotete.. Pluss at jeg får mer blogglyst når jeg har ryddig rom.. Ja, faktisk!


Hva er dine planer for resten av dagen? 

Skal bli flink fra nåå

Heihei! Nå har jeg bestemt meg for å faktisk gjøre en innsats på denne bloggen, gidder ikke å ha den visst jeg ikke skal blogge. Men jeg skal begynne å blogge hver dag nå! Akkurat nå sitter jeg og hører på musikk mens jeg rydder opp i ting på dataen min.. Har ikke styr på hvor jeg har noe, og HERREGUD hvor mange bilder jeg har...Hva skal du i dag? 

Bare en liten oppdatering

Heihei, nå er jeg akkurat kommet inn etter å ha vært ute med katten. Idag har jeg vært hos tannlegen en tur, hadde et lite hull som jeg skulle borre i idag, flinke og tøffe meg bruker ikke bedøvelse, hihi. Senere dro jeg til Gibostad for å hente broren min og Jørn som har vært på hospitering. Og igår var jeg forresten på hospitering i Bardufoss, likte meg godt der!


Hva har du gjort i dag? Malin Stensland

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: malinsstensland@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits