Siste innkjøpFaktisk en stund siden jeg har handlet, så var bare nødt til å kjøpe meg noen småting. Alt er fra Cubus og Vita!

Hva synes du? 

Bestilt kjole

Gjorde meg et impulskjøp på nelly her om dagen. Jeg bruker egentlig aldri kjole, men siden den er såpass billig som den er, tenkte jeg hvorfor ikke. Venter på den i posten nå, så håper bare at den passer! Du kan forresten kjøpe den her.


Hva synes du?

New shoes


Hva synes du? 

Pakke i posten

Fikk The OC i posten i dag, som jeg bestilte for noen dager siden! Bestilte 2,3 og 4 ettersom jeg har sett sesong ên og nesten to.. Veldig bra serie som jeg anbefaler! Tror nok jeg kommer til å ende opp foran tv-skjermen senere ja.. Var en gøy skoledag, men et lite unntak da vi tok sprøyte. Hehe!

 
Har du sett/ ser du The OC? 

Innkjøp

I dag var jeg på Finnsnes og handlet julegaver, handlet noe til meg selv også.. Møtte også bestemor, noe som var veldig koselig siden jeg ikke har sett henne på over et år!

Her er tingene jeg kjøpte til meg selv. 


Skulle kanskje tatt en litt mørkere farge.. Vet ikke jeg, men gleder meg iallefall til å farge håret. 


Så kjøpte jeg også noen løsvipper, bare for å prøve.. 

Hva synes du om innkjøpet? 

Ny rettetang!

For noen dager siden fikk jeg ny rettetang. Kjøpte meg en GHD rettetang, har hørt så mye bra om den. Ganske dyr, men jeg synes den er verdt det. Den var kjempebra og ble varm på under 30 sekunder! Så nå er det bare å si farvel til krøllene!!

Bruker du rettetang ofte? 

Tannbleking

For en uke siden fikk jeg tannbleking i posten. Jeg har kun brukt den 3 ganger, så det er ikke så stor forskjell akkurat.. Men litt er det faktisk blitt! Har hørt veldig mye positivt om den, så jeg er spent på å se om den er så bra som alle sier. Er iallefall fornøyd så langt.  


Du kan kjøpe den her - jeg har den i "strong"

Har du prøvd tannbleking før? 

Ghost whisperer

Ghost whisperer er en serie jeg digger, er vell ganske avhengig av det. Har sett sesong 1-4. På mandag var jeg så heldig at mamma og pappa hadde vært på Finnsnes, så når de kom hjem hadde pappa kjøpt meg sesong 5! Har bare sett en episode av den så langt, men nå til helga blir det vell mye ghost whisperer seing!


Ser du på ghost whisperer? 

Innkjøp


Genser fra Bikbok.  

Øredobber fra Vita. De ble ødelagte dagen etter jeg kjøpte de.. 

Hva synes du? 

My lipstick

Kjøpt på cubus, farge cream.

Hva synes du?

Innkjøp
Alt fra HM!

Hva synes du?Malin Stensland

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: malinsstensland@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits