Safe and sound

Har hørt en del på denne sangen i det siste, syntes den er så fin! Er det forresten noen som har musikktips, eller kanskje har en spotifyliste å dele? Hører på stortsett alt! Må få lastet inn noe ny musikk på telefonen snart, er så lei av de samme sangene!

Likte du sangen? 

Sanger jeg hører på for tiden

Tenkte bare jeg skulle legge ut sanger jeg hører på for tiden, hører på en del andre også! Visst du har noen andre musikktips så rop ut. Hører på stortsett alt!

 

 

 

Likte du de? 

Musikktips? (uansett sjanger) 

Sanger jeg hører på for tiden

Hva synes du om sangene? 

Sangtips til meg? 

Stuck on my brain

Denne har jeg på hjernen nå, hatt det i noen dager nå. Regner med jeg går lei snart, hehe.. Liker den iallefall veldig! Andre som liker den? 

Min favorittsang atm

Har flere sanger jeg liker for tiden, men tror dette må være favoritten kanskje.. Synes den er nydelig!

Hva synes du om sangen? 

Good morniing!

Våknet for litt siden, og nå ligger jeg bare i senga og leser blogger, sitter på facebook og hører på musikk. Begynner å bli frisk nå, er bare litt forkjølt fortsatt, men det er da en varm kopp kakao hjelper!  

Denne sangen er så fin!

Liker du sangen? 

Min favorittsang atm

 

Hva er din favorittsang? 

Musikktips?

Akkurat nå sitter jeg og laster ned sanger, så jeg lurte på om du har noen brae sanger å anbefale meg? Hører på alt mulig nesten! Denne sangen synes jeg er bare helt utrolig nydelig, og veldig rørende!

Favoritt sangen min atm!

 

Denne sangen har jeg på hjernen, men det er kanskje ikke så rart fordi den er rett og slett utrolig nydelig! Hva synes du?

En drøm om jul!

Noen andre som ser på den unge fleksnes? Jeg synes iallefall det er kjempemorsomt. Og jeg er vell kanskje ikke den eneste som har fått hekta på denne sangen her? Jeg synes den er kjempefin!

Hva synes du om sangen?Malin Stensland

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: malinsstensland@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits