Viva la Diva lipstick

 Like or dislike? 

 

Hvordan rettetang?

Siden jeg nettopp har funnet ut at jeg mest sannsynligvis ikke kommer til å ta permanent retting av håret, fordi frisøren fortalte at hun ikke anbefalte det overhodet. En venninne av henne hadde tatt det, og håret hennes ble såå ødelagt og hun var nødt til å klippe håret kort. Jeg vet ikke helt om jeg vil ta den sjansen. Jeg har derfor tenkt å kjøpe meg en ny rettetang om jeg skal holde ut med de krøllene mine. Håper iallefall på å få tatt permanent retting, skal undersøke det litt til..


Har tenkt til å kjøpe denne, men visste ikke helt.. Denne kan du forresten lage krøller med også, og du kan kjøpe den her!

Har du en rettetang du vil anbefale meg? 

Stripe håret?

Er blitt så lei av håret mitt i det siste. Vurderer å stripe blonde striper i håret mitt i dag. 

Her er noen bilder av slik håret mitt var før, her er det altså ikke farget. Er mitt naturlige hår som har blitt bleket av solen. Og husk at dette er gamle bilder!

Synes du jeg skal stripe håret eller ikke? 

Sminken jeg bruker


Dette er all sminken jeg bruker, iallefall hverdagssminken min.. 

Hvordan sminke bruker du? 

Viva La Vida

Jeg dro visst ikke til Sør Senja, så da blir det blogging likevel. Jeg er ikke personen som bruker så mye lipgloss og greier på leppene. Men denne liker jeg iallefall veldig godt. Kanskje mest fordi den ikke har noe sterk farge, som gjør at den er veldig synlig.


Har du prøvd denne? Bruker du ofte noe på leppene?

 Malin Stensland

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: malinsstensland@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits